Σε ενοχλεί το τοπικό πάχος; Μάθε τις πιο σύγχρονες μεθόδους που μπορείς να απαλλαγείς από αυτό!

Το ήξερες?

Το μέσο ποσοστό λίπους μιας γυναίκας είναι 20 έως 25%, έναντι 10-15% κατά μέσο όρο στους άνδρες! Επομένως, οι γυναίκες είναι γενετικά πιο ευάλωτες στο υπερβολικό βάρος.

Διορθώστε το σχήμα του σώματός σας!

Τοπικό Πάχος

Οι εξελιγμένες αισθητικές θεραπείες σας επιτρέπουν να αλλάξετε το σχήμα του σώματός αποδεσμευτείτε από το τοπικό πάχος που περιορίζει τις ενδυματικές σας επιλογές και ρίχνει την αυτοπεποίθησή σας. Τώρα πια μπορείτε να έχετε το σώμα που θέλετε με θεραπείες μη επεμβατικές που προσφέρουν άμεσο αποτέλεσμα

Τι είναι το τοπικό πάχος

Το τοπικό πάχος είναι το λίπος που συσσωρεύεται σε μία περιοχή, στην οποία υπάρχουν δυσανάλογα περισσότερα λιποκύτταρα, με αποτέλεσμα να διαταράσσονται οι αρμονικές αναλογίες του σώματος. Τα λιποκύτταρα αυτά μπορούν να αυξήσουν τον όγκο τους έως και 60 φορές!!!

ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ

Επαναστατική τεχνολογία για 25-45% μείωση του τοπικού λίπους με τη δυνατότητα της επιλεκτικής ψύξης και εξάλειψης των περίσσιων λιποκυττάρων.

Η κρυολιπόλυση αποτελεί μία από τις πιο σύγχρονες μεθόδους μη επεμβατικής αφαίρεσης του λίπους και του τοπικού πάχους. Η διαδικασία αυτή επιτυγχάνει γρήγορο αποτέλεσμα μείωσης πόντων και λίπους τοπικά, με αναίμακτο τρόπο, χωρίς νυστέρι και πόνο, ακόμη και στις πιο επίμονες περιοχές του σώματος.

Η κρυολιπόλυση δρα προκαλώντας άμεση ψύξη στο τοπικό πάχος και κρυσταλλοποιώντας τα λιποκύτταρα, τα οποία αποδομούνται και απομακρύνονται από το σώμα.

Η διαδικασία της κρυολιπόλυσης γίνεται ανώδυνα με την εφαρμογή μιας κεφαλής στην περιοχή στόχευσης με συγκεκριμένη θερμοκρασία και για συγκεκριμένο χρόνο. Οι ειδικές αυτές κεφαλές που χρησιμοποιούνται διαθέτουν ειδικούς αισθητήρες, οι οποίοι διατηρούν σταθερή και ελεγχόμενη τη θερμοκρασία, προστατεύοντας ταυτόχρονα το δέρμα από οποιαδήποτε βλάβη.

Η κρυολιπόλυση εφαρμόζεται σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος έχει τοπικό πάχος όπως:

 • Ψωμάκια
 • Γλουτοί
 • Κοιλιά
 • Μέση
 • Γόνατα
 • Χέρια

ENDERMOLOGIE

Σμιλεύει τις καμπύλες σας και εξαφανίζει την κυτταρίτιδα! Η ειδικά σχεδιασμένη κεφαλή της συσκευής OVERLINE διαθέτει δύο κυλίνδρους που πραγματοποιούν μηχανικό λιπομασάζ του δέρματος και ενισχύουν την κυκλοφορία κατά 400%. Το αποτέλεσμα; Οι ιστοί αποσυμπιέζονται, οι τοξίνες και τα κατακρατημένα υγρά αποβάλλονται και επιτυγχάνεται μείωση έως και 5 πόντους στην περιφέρεια.

Επιπλέον, η θεραπεία της ενδοδερμίας δρα πάνω στα λιποκύτταρα που τείνουν να συσσωρεύουν λίπος με τα χρόνια και τα επανεκπαιδεύουν ώστε να το αποβάλλουν αποτελεσματικά, καταπολεμώντας έτσι τη διόγκωση των λιποκυττάρων. Ταυτόχρονα, διεγείρεται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης με σημαντικά οφέλη για την υφή, τον τόνο και τη σφριγηλότητα του δέρματος.

RF ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ

Θεραπεία «2 σε 1» για ταυτόχρονη αντιμετώπιση τοπικού πάχους και χαλάρωσης με εντατική διέγερση κολλαγόνου και αύξηση τοπικών καύσεων έως και 110%!

Για την εξάλειψη του τοπικού πάχους, χρησιμοποιούνται οι μονοπολικές ραδιοσυχνότητες που δρουν σε βάθος 20 χιλιοστών, εκεί δηλαδή όπου βρίσκεται ο λιπώδης ιστός. Με την ελεγχόμενη αύξηση της θερμοκρασίας στους 41-43 βαθμούς Κελσίου, αυξάνονται κατά 110% οι τοπικές καύσεις, διασπάται η μεμβράνη των λιποκυττάρων και ξεκινάει η αποβολή του λίπους ανεπιστρεπτί!

MΑΣΑΖ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ-ΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗΣ

 Ένα πολύ δυνατό τοπικό μασάζ για διάλυση λίπους και γλυπτική σώματος. Η θεραπεύτρια διεγείρει την κυκλοφορία και την απώλεια τοξινών με έντονη χειρομάλαξη και ένα ισχυρό μίγμα αιθέριων ελαίων. Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και διευκολύνει την κυκλοφορία της λέμφου, με αποτέλεσμα ο οργανισμός να απελευθερώνεται από τις τοξίνες.

Ems

Define your Body

L’esthetique

To RESHAPE είναι ένα ηλεκτρομαγνητικό (EMS) σύστημα νέας γενιάς για Body Shaping. Το RESHAPE ασκεί ισχυρούς ηλεκτρομαγνητικούς παλμούς (HI-FEM) που παράγονται από το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο στους μυς έτσι ώστε να προκαλέσουν μυϊκές συσπάσεις. Είναι μία αυτόματη αντίδραση η οποία ισοδυναμεί με εντατική άσκηση ενδυνάμωσης 20.000 – 30.000 squats ή sit-ups.

O μυς που εφαρμόζεται η θεραπεία αναδιαμορφώνεται και αποκαθίσταται. Η θεραπεία έχει ως αποτέλεσμα την σύσφιξη και γράμμωση των μυών στην περιοχή των κοιλιακών, μηρών και γλουτών για καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα.

 • Αύξηση μυϊκής μάζας +16%
 • Μείωση λίπους -21%
 • Ενεργοποίηση & γράμμωση όλων των μυϊκών ομάδων
 • Ανόρθωση & σύσφιξη μπράτσων
 • Γράμμωση κοιλιακών
 • Ανόρθωση & σύσφιξη γλουτών
 • Ανόρθωση & σύσφιξη μηρών
 • Σύσφιξη προσαγωγών
 • “NEW” STRETCHING
 • (Βελτίωση & αποκατάσταση της ελαστικότητας και της ευλυγισίας των μυών)