Φροντίδα προσώπου

Λεύκανση

Το δέρμα συχνά εμφανίζει ανομοιόμορφο χρώμα εξαιτίας της υπερέκθεσης στον ήλιο, σημάδια από ακμή, ορμονικής διαταραχής, εγκυμοσύνης, λανθασμένης χρήσης καλλυντικών, ελλιπούς αντηλιακής προστασίας, λήψη φωτοευαίσθητων φαρμάκων, χημειοθεραπείας, κ.α.

Η Λευκαντική θεραπεία μπορεί απαλλάξει το δέρμα σας από τις ανεπιθύμητες αυτές δυσχρωμίες και να επαναφέρει το ομοιόμορφο χρώμα του.

Λεύκανση της Rejuvi με AHA’s και BHA’s

Η λευκαντική θεραπεία της Rejuvi καταπολεμά τις επίμονες πανάδες και δυσχρωμίες μέσα από την δράση των οξέων φρούτων καθώς και άλλων λευκαντικών και αναπλαστικών προϊόντων. Η παραγωγή μελανίνης μειώνεται και προλαμβάνεται η εμφάνιση νέων κηλίδων, πανάδων και γεροντικών λεκέδων καθώς τα λευκαντικά συστατικά προηγμένης τεχνολογίας δρουν στην μνήμη των μελανοκυττάρων και εμποδίζουν την λειτουργία τους. Είναι μια θεραπεία που μπορείτε να απολαύσετε και τους θερινούς μήνες.

Μετά το τέλος της θεραπείας το δέρμα είναι εμφανώς αναζωογονημένο, λαμπερό και με απόλυτη ομοιομορφία. Δεν υπάρχει κανένας ερεθισμός και μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις καθημερινές δραστηριότητες σας.

Εξάλειψη κηλίδων με το Spot Away της Rejuvi

Η Rejuvi έχει αναπτύξει την Spotaway – μια νέα μοναδική τεχνική αφαίρεσης καφέ κηλίδων. Αυτή η τεχνική καθιστά τη μελανίνη σταδιακά ξεχωριστή από τον φυσιολογικό ιστό του δέρματος και τελικά αφαιρείται.

Αυτή η μέθοδος “εξαγωγής” είναι ουσιαστικά πιο αποτελεσματική από την παραδοσιακή μέθοδο “λεύκανσης”. Επιπλέον, το Spotaway αναστέλλει τη “μνήμη” του  δέρματος για να ελαχιστοποιήσει την πιθανότητα αναγέννησης καφέ κηλίδας, το οποίο είναι το μειονέκτημα των περισσότερων άλλων μεθόδων αφαίρεσης.

Αυτή η τεχνική είναι απλή, εύκολη και βολική. Αυτή η μέθοδος έχει σχεδιαστεί για την απομάκρυνση των καφέ κηλίδων, των φακίδων (όχι κακοήθους μελανώματος).

Το Rejuvi Spotaway είναι απλό, εύκολο, γρήγορο και βολικό. Είναι το πιο προηγμένο και οικονομικό εργαλείο για επαγγελματίες φροντίδας δέρματος.

Mela White

Γνωρίζουμε ότι το Green peel Classic ή το Green peel Energy είναι μέθοδοι που μας δίνουν ένα καταλυτικό και άμεσο αποτέλεσμα πάνω στο πρόβλημα της υπερμελάχρωσης. H Dr. Med Christine Schrammek ολοκληρώνοντας την έρευνα επάνω στο πρόβλημα της υπερμελάχρωσης δημιούργησε τη σειρά MELA WHITE που συμβάλλει θεραπευτικά, ανεξάρτητη ή σε συνδυασμό με τα φυτικά peeling.

Η MELA WHITE περιέχει πολύ πλούσιο κοκτέιλ φυτικών λευκαντικών στοιχείων σε συνδυασμό με τη Βιταμίνη C σε σταθερή, μη οξική μορφή τα οποία όχι μόνο αποχρωματίζουν τις κηλίδες αλλά προάγουν και την παραγωγή κολλαγόνου συνδυάζοντας την λεύκανση με την αντιγήρανση.

Milk Peel (Χημικό peeling) της Rejuvi

Θεραπεία της Rejuvi που στοχεύει στην ανανέωση του δέρματος καθώς μέσω της απολέπισης φέρνει στην επιφάνεια τα υγιή κύτταρα. Η μέθοδος αυτή επιτυγχάνει άμεσα αποτελέσματα στην λείανση των ρυτίδων, την ανάπλαση ουλών και σημαδιών και την μείωση δυσχρωμιών.

Στην θεραπεία δε συμμετέχει κάποιο είδος μηχανήματος, καθώς το δέρμα διεγείρεται για μια πιο βαθιά, “ομοιόμορφη” φυσική απολέπιση, λειτουργία που εξασφαλίζει την ομαλή ανάπλαση της επιδερμίδας χωρίς πιθανότητα ανάπτυξης σημαδιών. Μετά την ολοκλήρωση της ανάπλασης, η επιδερμίδα γίνεται πιο ανθεκτική και το δέρμα αποκτά σφριγηλότητα και ομοιογένεια.

Το Milk peeling πραγματοποιείται τους χειμερινούς μήνες και μπορεί να εφαρμοστεί και στα ευαίσθητα δέρματα.

Πρίν | Μετά

Κρυοθεραπεία με άζωτο

Η κρυοθεραπεία είναι μια επαναστατική λύση για τη στοχευμένη αφαίρεση των κηλίδων υπερμελάγχρωσης.
Οι θεραπείες μας με κρυοθεραπεία αξιοποιούν τη δύναμη των ελεγχόμενων ψυχρών θερμοκρασιών, για να στοχεύσουν και να εξαλείψουν με ακρίβεια τις υπερμελαγχρωματικές περιοχές. Αυτή η προηγμένη τεχνική, όχι μόνο αντιμετωπίζει την εμφάνιση των σκούρων κηλίδων, αλλά και προάγει έναν πιο ομοιόμορφο τόνο του δέρματος, αποκαλύπτοντας μια πιο φωτεινή και αναζωογονημένη επιδερμίδα. Εμπιστευτείτε την τεχνογνωσία μας, για να αποκαλύψουμε την ομορφιά της επιδερμίδας σας μέσα από καινοτόμες θεραπείες που επαναπροσδιορίζουν τα όρια της περιποίησης της επιδερμίδας.