Μακιγιάζ  |  Tattoo

Μακιγιάζ

Σαν όρος το «μακιγιάζ» είναι ξενόγλωσση λέξη. Έχει επικρατήσει χωρίς να μεταφραστεί. Η προέλευσή του είναι από το γαλλικό ρήμα maquiller που έχει τη σημασία «μεταβάλλω», «αλλοιώνω». Στα ελληνικά ο αντίστοιχος όρος για τη λέξη είναι «ψιμυθίωση». Η προέλευσή είναι από το «ψιμύθιο» δηλαδή ο ανθρακικός μόλυβδος. Αυτός χρησιμοποιούταν με τη μορφή λευκής σκόνης στην Αρχαία Ελλάδα με σκοπό τη λεύκανση του δέρματος.

Το μακιγιάζ στις μέρες αποτελεί μέρος της καθημερινότητας όλων των σύγχρονων γυναικών. Είναι η καθημερινή μας ρουτίνα ομορφιάς αλλά και ένας τρόπος ώστε να δείχνουμε πιο φρέσκες, να νιώθουμε ομορφότερες αλλά και να εντυπωσιάσουμε.

Μη ξεχνάτε όμως πως ένα επαγγελματικό μακιγιάζ, σε σχέση με αυτό που όλες κάνουμε στην καθημερινή μας ρουτίνα, έχει πραγματικά πάρα πολλές διαφορές οι οποίες και θα πρέπει να σας οδηγήσουν στη επιλογή ενός επαγγελματία που μπορεί να σας εγγυηθεί τόσο για το ιδανικό αποτέλεσμα όσο και για τη διάρκεια αυτού!

Σε περίπτωση που προετοιμάζεστε για μία από τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής σας, τον γάμο σας, θα θέλαμε να σας συμβουλέψουμε για ποιούς λόγους θα πρέπει να προτιμήσετε έναν επαγγελματία για αυτή την τόσο ιδιαίτερη ημέρα!!

 

 • Το νυφικό μακιγιάζ έχει ιδιαίτερη τεχνική γιατί πρέπει να “γράφει” τέλεια σε τρία διαφορετικά μέσα: το ανθρώπινο μάτι, την κάμερα του φωτογράφου και το βίντεο. Σκεφτείτε πως κάθε φλας της φωτογραφικής μηχανής που αστράφτει κοντά στο πρόσωπό σας εξαφανίζει στην φωτογραφία ένα ποσοστό του μακιγιάζ που έχετε. Οπότε, ο επαγγελματίας μακιγιέρ είναι εκεί για να φροντίσει το μακιγιάζ σας να είναι αρκετά έντονο ώστε να μπορεί να αποτυπωθεί όμορφα στις φωτογραφίες και ταυτόχρονα να φαίνεστε υπέροχη στους καλεσμένους σας χωρίς να δείχνετε υπερβολικά μακιγιαρισμένη από κοντά.
 • O επαγγελματίας είναι σε θέση να σας προτείνει τι ταιριάζει στη μορφολογία του προσώπου σας. Έτσι είστε σίγουρες ότι θα έχετε μία τέλεια εμφάνιση την ημέρα του γάμου σας.
 • Ο επαγγελματίας μακιγιέρ και ο κομμωτής θα σας δώσουν συμβουλές ομορφιάς για όλα όσα πρέπει να γίνουν μέχρι το γάμο, και θα σας καθοδηγήσουν στις επιπλέον κινήσεις που πρέπει ιδανικά να κάνετε ανάλογα με το τι έχετε επιλέξει (πχ. κομμωτήριο, αισθητικός, tanning salon κλπ.)
 • Όποιο και αν είναι το μακιγιάζ που έχετε επιλέξει (φυσικό ή έντονο, ρομαντικό ή μοντέρνο) ο επαγγελματίας μακιγιέρ θα ξέρει ποιά ειδικά προϊόντα να χρησιμοποιήσει και κυρίως ποιά να αποφύγει σε αυτή την ειδική περίσταση. Για παράδειγμα, σκιές, ρουζ ή πούδρες με glitter μπορεί να νομίζετε ότι θα φαίνονται όμορφα στα μάτια σας, όμως θα αστράψουν άσπρα αντανακλώντας το φως από κάθε φλας του φωτογράφου σαν μικροί καθρέφτες καταστρέφοντας τις φωτογραφίες σας!
 • Είναι η μεγάλη μέρα σας και απλά θέλετε να χαλαρώσετε και να αφεθείτε στα χέρια ενός ειδικού. Του έχετε πλήρη εμπιστοσύνη, έχει αναλάβει όλες τις λεπτομέρειες στον τομέα “ομορφιά” και για αυτό νοιώθετε ήρεμη και σίγουρη απολαμβάνοντας ανέμελα την κάθε στιγμή!

Θα χαρούμε πολύ να είμαστε δίπλα σας στις σημαντικότερες στιγμές της ζωής σας!

Με εμπειρία 15 χρόνων στόχος μας είναι να αναδείξουμε την μοναδικότητα σας και να σας κάνουμε να νιώθετε ακόμα πιο όμορφη!

Γιατί ομορφιά είναι η αρμονία των χαρακτηριστικών του προσώπου…
Αλλά πάνω από όλα για να είμαστε όμορφες.. πρέπει να νιώθουμε όμορφες!

Για εμάς το μακιγιάζ είναι μία υπόθεση με πολλές αποχρώσεις. Και πολλές ιστορίες πίσω από κάθε αποτέλεσμα..

Tattoo

tatoo

MICROBLANDING EYEBROW-ΤΑΤΟΥΑΖ ΦΡΥΔΙΩΝ ΤΡΙΧΑ ΤΡΙΧΑ

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών είναι ιδανικό για γυναίκες που θέλουν να έχουν πάντα περιποιημένα και καλοσχηματισμένα φρύδια χωρίς να χρειάζεται να τα βάφουν συνεχώς. Μπορεί να γεμίσει τα κενά, αλλά και να δημιουργήσει ολόκληρο το φρύδι σε περιπτώσεις απώλειας των τριχών, όπως η αλωπεκία, η τριχόπτωση, οι χημειοθεραπείες ή η ελάττωση της τριχοφυΐας λόγω ηλικίας.

Πρόκειται για μια πιο μόνιμη μέθοδο γεμίσματος των φρυδιών που θα δώσει τέλος στο καθημερινό βάψιμο τους με μολύβι, τζελ, μάσκαρα ή άλλα καλλυντικά προϊόντα.

Πλεονεκτήματα μεθόδου τρίχα τρίχα

 • Τονώνει και να ζωντανεύει το χρώμα των φρυδιών με φυσικό τρόπο.
 • Προσθέσει ζωγραφιστές τρίχες εκεί που χρειάζεται.
 • Διορθώνει ασυμμετρίες.
 • Κάνει τις ήδη υπάρχουσες τρίχες φαινομενικά πιο μακριές.
 • Δημιουργεί σωστό σχηματισμό φρυδιών.
 • Κάνει πιο νεανικό ή κομψό το βλέμμα προσθέτοντας τρίχες σε σημεία που χρειάζεται.
 • Ανασηκώνει την εξωτερική γωνία του φρυδιού, έτσι ώστε να δημιουργήσει την αίσθηση ενός λίφτινγκ.

   

Act for Cancer

MICROBLANDING EYEBROW-ΤΑΤΟΥΑΖ ΦΡΥΔΙΩΝ ΤΡΙΧΑ ΤΡΙΧΑ

Το κέντρο αισθητικής μας προσφέρει 40% έκπτωση για τις υπηρεσίες του microblanding φρυδιών σε άτομα που νοσούν από καρκίνο και βρίσκονται σε περίοδο χημειοθεραπειών.

Πρίν | Μετά