Φροντίδα προσώπου

Θεραπεία ματιών

Στο L’ESTHETIQUE επιλέξαμε τις καλύτερες από τις επαγγελματικές θεραπείες για την περιοχή γύρω από τα μάτια. Η κούραση, η γήρανση, το ξενύχτι, το στρες, η κακή διατροφή, η έλλειψη επαρκούς ύπνου, δείχνουν κουρασμένα τα μάτια. Εμφανίζονται μαύροι κύκλοι, οίδημα, ρυτίδες και χαλαρό δέρμα. Για να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα, σας προτείνουμε να επιλέξετε μια απ’ τις ακόλουθες εξειδικευμένες θεραπείες.

Εξειδικευμένες θεραπείες ματιών    

Eye Contour Treatment – BIOLOGIQUE RECHERCHE

Καινοτόμος λύση για να εξαλείψετε τα σημάδια κούρασης και γήρανσης γύρω από την περιοχή των ματιών. Αυτή η θεραπεία αποτελείται από ειδικά patch πλούσια σε βιοκυτταρίνη, ένα νέο συστατικό υψηλής απορροφητικότητας, που διαθέτει μοναδικές ιδιότητες επούλωσης και αναγέννησης του δέρματος. Ο συνδυασμός της με επιλεγμένα ενεργά συστατικά αποτελούν μια ολοκληρωμένη θεραπεία κατάλληλη για την λεπτή και ευαίσθητη περιοχή του περιγράμματος των ματιών.
Οι μαύροι κύκλοι και το οίδημα – “σακούλες” κάτω από τα μάτια μειώνονται άμεσα, το δέρμα γίνεται πιο λείο και απαλό, οι ρυτίδες και οι γραμμές αφυδάτωσης λιγότερο ορατές χαρίζοντάς σας, με τον τρόπο αυτό, ένα πιο ‘ξεκούραστο’ βλέμμα.

Θεραπεία ματιών REJUVI

Θεραπεία Rejuvi για την πλήρη αποκατάσταση της περιοχής των ματιών . Ανάλογα με τις ατομικές σας ανάγκες η θεραπεία αυτή μπορεί να προσαρμοστεί για την αντιμετώπιση οιδήματος, μαύρων κύκλων και ρυτίδων στην περιοχή των ματιών. Μέσα από τη δράση των αντιοξειδωτικών και αναπλαστικών ενεργών συστατικών το πρήξιμο κάτω από τα μάτια μειώνεται, οι μαύροι κύκλοι φωτίζουν και η επιδερμίδα αποκτά ελαστικότητα και νεανική όψη.