Αντιγήρανση

Μεσοθεραπεία

meso pros 1

Ετερόλογη μεσοθεραπεία

Το micro pen είναι μια καινοτόμος συσκευή που μοιάζει με στυλό και συνιστά την νέα γενιά στον βελονισμό (needling) του δέρματος για ανάπλαση ή για αναζωογόνηση. Η ειδική αυτή συσκευή – στυλό φέρει μικροσκοπικές βελόνες στην άκρη της, ενώ το βάθος διείσδυσής τους στο δέρμα  ρυθμίζεται και εξατομικεύεται ανάλογα με το πρόβλημα και τις ανάγκες του κάθε περιστατικού.

Κυλώντας κάθετα στην επιδερμίδα, δημιουργεί τελείως ανώδυνα και πρακτικά ατραυματικά, μικροσκοπικές οπές, μη ορατές, κάτω από το δέρμα. Η διαδικασία αυτή του ελεγχόμενου μικροτραυματισμού με micro pen, είναι ιατρικά αποδεδειγμένο, ότι προάγει την φυσική παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

Η μικροσκοπική αυτή διάτρηση ενεργοποιεί την διαδικασία επούλωσης του ίδιου του οργανισμού, ο οποίος παράγει τις πολύτιμες ουσίες που χρειάζεται.

“Γράψτε” τώρα το μέλλον του δέρματός σας με micro pen

Επαυξάνοντας αυτήν την θαυματουργή, φυσική επουλωτική διαδικασία που επάγεται με το micro pen, μπορούμε ταυτόχρονα να διαχέουμε μεσοθεραπευτικά υλικά όπως υαλουρονικό κατάλληλου μοριακού βάρους, βιταμινών και αμινοξέων, μέσω των μικροσκοπικών καναλιών που δημιουργούνται με αυτό το ‘μαγικό’ στυλό. Με την ταυτόχρονη διάχυση των ουσιών αυτών, θεμελιωδών για την υγεία και ομορφιά του δέρματος, επιτυγχάνεται βελτίωση των μικροατελειών του (ουλών, λεπτών ρυτίδων), ενυδάτωση και αύξηση της σφριγηλότητάς του.

 

Είναι τελείως ανώδυνη διαδικασία και για αυτό δεν απαιτεί ούτε τοπική αναισθητική κρέμα. Είναι δε ιδανική για τα άτομα που δεν θέλουν να υποβληθούν σε ενέσιμη μεσοθεραπεία, laser ή άλλες πιο επεμβατικές θεραπείες.

Μετά την μη επεμβατική μεσοθεραπεία με micro pen προκύπτει ένας ήπιος ερεθισμός του δέρματος που υποχωρεί σε λίγες ώρες. Την επόμενη μέρα επανερχόμαστε άμεσα και χωρίς να χρειαζόμαστε make up στις δραστηριότητές μας.

Μεσοθεραπεία με υαλουρονικό οξύ

Η μεσοθεραπεία με υαλουρονικό οξύ της Rejuvi αποτελεί μια θεραπεία εισχώρησης υαλουρονικού οξέως μέσω διάτρησης της κεράτινης στιβάδας, επιτυγχάνοντας έτσι την καλύτερη αιμάτωση της επιδερμίδας και διεγείροντας την παραγωγή ινών ελαστίνης και κολλαγόνου.
Η θεραπεία πλαισιώνεται από ενεργά συστατικά που στοχεύουν στην δέσμευση των ελεύθερων ριζών για μακροπρόθεσμα αποτελέσματα και στην αντιμετώπιση των δυσχρωμιών για την ομοιόμορφη χροιά της επιδερμίδας. Η επιδερμίδα μένει ενυδατωμένη και πλήρως προστατευμένη με την επίδραση των καταπραϋντικών, αναπλαστικών και ενυδατικών προϊόντων που πλαισιώνουν την θεραπεία και ενισχύουν το αποτέλεσμά της. Μετά το τέλος της θεραπείας, το δέρμα είναι εμφανώς αναζωογονημένο, λαμπερό και βαθιά ενυδατωμένο. Δεν υπάρχει κανένας ερεθισμός και μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις καθημερινές δραστηριότητές σας.

Πριν | Μετά