Ποιοι είμαστε

Το L’esthetique είναι γαλλική λέξη που προέρχεται από την ελληνική ρίζα Αισθητική…

Η αγάπη για την αισθητική είναι αυτή που μας ενέπνευσε από τα φοιτητικά μας κιόλας χρόνια να δημιουργήσουμε το L’esthetique.

Ως φοιτήτριες η Μαριάννα και η Αμαλία, ονειρεύτηκαν το δικό τους ινστιτούτο… Ένα όνειρο που δεν άργησε να γίνει πραγματικότητα.

Σήμερα το L’esthetique είναι ένα σύγχρονο ινστιτούτο Αισθητικής που συνεργάζεται με τις κορυφαίες εταιρίες Αισθητικής και Κοσμετολογίας, καθώς επίσης και με εταιρίες σύγχρονων μηχανημάτων τα οποία μπορούν να προσφέρουν άριστα αποτελέσματα και έτσι το L’esthetique μπορεί να πραγματοποιήσει ό,τι υπόσχεται.

Σε ένα καθαρό, άνετο και φωτεινό χώρο θα συναντήσετε εξειδικευμένους επαγγελματίες που θα συζητήσουν μαζί σας για τους προσωπικούς σας στόχους και θα σας εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο τρόπο.

 Με αγάπη για την Αισθητική, πάθος και προσωπική αφοσίωση, διασφαλίζουμε για εσάς το καλύτερο αποτέλεσμα.

Η ομάδα μας

Το L’esthetique ήταν για εμάς, ένα όνειρο των φοιτητικών μας χρόνων, που χάρη στην αγάπη μας για την αισθητική έγινε πραγματικότητα…

Συμμετέχουν συνεχώς σε εγχώρια αλλά και παγκόσμια συνέδρια στο εξωτερικό, καθώς επίσης και σε σεμινάρια εκμάθησης των νέων τεχνικών και τεχνολογιών της επιστήμης της αισθητικής. Η εξέλιξη και η πρωτοπορία είναι βασικό τους μέλημα, έτσι λοιπόν με κοινή φιλοσοφία και κοινούς στόχους πορεύονται μαζί στο δρόμο της εξέλιξης.

«Οι καλές  θεραπείες, δεν εφαρμόζονται χωρίς καλούς αισθητικούς και οι καλοί αισθητικοί δεν υπάρχουν… χωρίς καλή εκπαίδευση»