Αντιγήρανση

Face Lift

ANTIGIRANSH KENTRIKI 2

Le Soin Lift C.V.S – Λίφτινγκ Προσώπου

Ένα μοναδικό Lifting προσώπου χωρίς ιατρική παρέμβαση ,τα αποτελέσματα του οποίου θα σας εντυπωσιάσουν αφού είναι άμεσα ορατά.

Αυτή η θεραπεία αποτελείται από εκχύλισμα μεταξιού, υαλουρονικό οξύ και πλήθος άλλων ενεργών συστατικών που απαλύνουν και ομαλοποιούν την υφή του δέρματος. Ο συνδυασμός των προϊόντων με τις ειδικές τεχνικές διαμόρφωσης και μασάζ της Biologique Recherché (Jacquet-Leroy), αποτελούν μια τελετουργία που επαναπροσδιορίζει το περίγραμμα του προσώπου και παρέχει ένα άμεσο αποτέλεσμα λίφτινγκ. Η ανανέωση του δέρματος ενισχύεται καθώς τα νεκρά κύτταρα αποβάλλονται και η ποιότητα της επιδερμίδας αυξάνεται μένοντας λεία και απαλή.

Αποτελεί μια ολοκληρωμένη φροντίδα δέρματος η οποία προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας, συσφίγγει, ενυδατώνει, έχει λευκαντικές ιδιότητες και προστατεύει το δέρμα από τις εξωτερικές επιθέσεις.

Le Soin Restructurant et Lissant
Ενυδατικό Λίφτινγκ Προσώπου

Η Soin Lissant χρησιμοποιεί τις ισχυρές ενυδατικές, ανανεωτικές και προστατευτικές της ιδιότητες για να διεγείρει το φυσικό αμυντικό σύστημα της επιδερμίδας και να διατηρήσει το δέρμα όμορφο και νεανικό. Τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται για την επίτευξη της θεραπείας αυτής αποτελούνται από δραστικά ενεργά συστατικά όπως εκχύλισμα κολοκύθας, σύμπλεγμα βοτάνων της Biologique Recherche και πρωτεΐνη γάλακτος τα οποία δρουν για να αποδώσουν το καλύτερο ομαλοποιητικό και καταπραϋντικό αποτέλεσμα στο δέρμα σας.
Η μοναδική εφαρμογή ειδικών συνδυασμένων κινήσεων σμίλευσης και παλμικών κινήσεων δίνουν μια διάσταση αναδόμησης σε αυτήν την θεραπεία, επαναπροσδιορίζουν αισθητά το οβάλ του προσώπου και κάνουν την επιδερμίδα λεία και σφριγηλή.
Καθίσταται ιδανική θεραπεία σε καταστάσεις δέρματος μετά από πλαστική χειρουργική ή peelings καθώς ενισχύει τα φυσικά αμινοξέα του δέρματος βοηθώντας το να αποκατασταθεί (επανορθωθεί). Η χροιά του δέρματος αποκτά ομοιογένεια, φωτίζει και η όψη λεπτών γραμμών και ρυτίδων λειαίνει.

Lotion MC 110 Treatment 
Θεραπεία Εξομάλυνσης Ρυτίδων

Η Soin MC 110 αποτελεί μια θεραπεία αναδόμησης και αναζωογόνησης που καθαρίζει και ανανεώνει την επιδερμίδα. Η Lotion MC 110 είναι πλούσια σε φυτοπλαγκτόν, ενεργό συστατικό που ενεργοποιεί την επιδερμίδα, γεμίζει τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες και προσδίδει όγκο. Η ένταξη των εξατομικευμένων παλμικών, λειαντικών και περιγραφικών κινήσεων της Biologique Recherché σε αυτή τη θεραπεία επαναπροσδιορίζουν το οβάλ του προσώπου και αποτελούν ένα τονωτικό για το πρόσωπο μασάζ που χαρίζει σφριγηλότητα.
Επιπλέον, οι καθαριστικοί και αντιοξειδωτικοί παράγοντες που εμπεριέχονται μέσα στο προϊόν αυτό εξασφαλίζουν καλύτερη ποιότητα δέρματος και ρύθμιση σμήγματος κάνοντας τη Lotion MC 110 ένα εργαλείο πολλαπλών δράσεων. Μετά το τέλος της θεραπείας η επιδερμίδα σας θα φαίνεται τονωμένη, ομαλή και νεότερη.

Πριν | Μετά