Αδυνάτισμα

Αδυνάτισμα

Ραβδώσεις – Χηλοειδή

ραγαδες 1

Θεραπεία Αποκατάστασης Ουλών-Χηλοειδών-Ραβδώσεων

Μετά από πολλά χρόνια έρευνας και πειραμάτων το εργαστήριο της Rejuvi έχει αναπτύξει μια θεραπεία για την αντιμετώπιση των επίπεδων σημαδιών , των χηλοειδών, των ατροφικών ουλών και ραγάδων που δρα στον ουλώδη ιστό με στόχο την πλήρη αποκατάστασή του. Η θεραπεία πραγματοποιείται από το μοναδικό Scar Care Formula που περιέχει Λακτικό και Σαλικυλικό οξύ , Αλλαντοίνη και Εκχύλισμα Γλυκόριζας. Είναι κατασκευασμένο να μαλακώνει και να λειαίνει τον ουλώδη ιστό και ταυτόχρονα να ενισχύει την αναπαραγωγή του κολλαγόνου.

Anti-Stretch Mark Treatment – Θεραπεία κατά των ραγάδων

Η Biologique Recherche έχει αναπτύξει θεραπείες στοχευμένες για την αντιμετώπιση των λευκών και κόκκινων (φλεγμονώδων) ραγάδων. Στόχος τους είναι να διεγείρουν την σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης επιταχύνοντας την δερματική αναγέννηση και την ανάπλαση των ιστών.

Μια ολοκληρωμένη θεραπεία για τις περιοχές με ραγάδες, η οποία δρα με τη διέγερση της μικροκυκλοφορίας του δέρματος και τη βελτίωση της δομής του. Οι λευκές και ο κόκκινες ραγάδες μειώνουν και προλαμβάνεται ο σχηματισμός νέων.

Green Peel Classic

Αναγέννηση και ανανέωση με απολέπιση

Αυτό είναι το “κλασικό” ανάμεσα στις θεραπείες απολέπισης GREEN PEEL®. Μετά από εμπεριστατωμένη αξιολόγηση, το μείγμα βοτάνων ενυδατώνει έντονα στο δέρμα. Η κυκλοφορία του αίματος αυξάνεται, βελτιώνεται η παροχή οξυγόνου, τροφής και αναζωογονείται η ανανέωση του δέρματος. Αυτό το φαινόμενο σταματάει μετά από δύο έως πέντε ημέρες, ανάλογα με την υφή του δέρματος με περισσότερο ή λιγότερο ισχυρή διαδικασία απολέπισης του δέρματος. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, το δέρμα πρέπει να αντιμετωπιστεί στο σπίτι με τα ειδικά dr med προϊόντα φροντίδας δέρματος Schrammek. Για να ολοκληρώσει το GREEN PEEL® Herbal Peeling Treatment Classic, ο αισθητικός εκτελεί θεραπεία αποθεραπείας μετά από πέντε ημέρες και θρέφει το δέρμα που είναι ιδιαίτερα δεκτικό με πολύτιμα συστατικά.

Η επιτυχία της αρχικής GREEN PEEL® Herbal Peeling Treatment Classic για δεκαετίες μιλάει από μόνη της. Είναι η λύση για διάφορα δερματικά προβλήματα στο πρόσωπο και στο σώμα.

Αυτά περιλαμβάνουν:

  • Μεγάλους πόρους, σμηγματορροϊκό δέρμα
  • Ακάθαρτο δέρμα, κύστεις σμήγματος
  • Ουλές
  • Το δέρμα που είναι επιρρεπές στον πρόωρο σχηματισμό ρυτίδων με χαραγμένο περίγραμμα προσώπου
  • Κατεστραμμένο δέρμα από τον ήλιο
  • Αντιγηραντική προφύλαξη
  • Περιπτώσεις υπερχρωματισμού
  • Ραβδώσεις
  • Χαλάρωση του δέρματος στο σώμα (κοιλιακό τοίχωμα, άνω χέρια, μηρούς)

* Στην τιμή περιλαμβάνετε η θεραπεία του Green Peel Classic, η αποθεραπεία που πραγματοποιείτε μετά από πέντε ημέρες, καθώς επίσης και τα προϊόντα, σε κανονικό μέγεθος, που είναι απαραίτητα και πρέπει να χρησιμοποιηθούν για την προετοιμασία αλλά και την αποθεραπεία της θεραπείας!