Φροντίδα προσώπου

Peels

Με παρουσία σε 55 χώρες το GREEN PEEL®  

Φυτικό Peeling της Schrammek, μία μίξη από καθαρά φυτικά συστατικά είναι το πλέον δημοφιλέστερο προϊόν στην κατηγορία του

Χωρίζετε σε 3 επίπεδα απολέπισης GREEN PEEL CLASSIC, βαθύ φυτικό peeling, GREEN ENERGY PEEL μετρίου βάθους φυτικό peeling και HERBAL VITAL TREATMENT θεραπεία με βότανα χωρίς απολέπιση δίνει την δυνατότητα στην αισθητικό να αποφασίσει ανάλογα μα το δέρμα του πελάτη και το πρόβλημα που εμφανίζει ποια ακριβώς αγωγή θα χρησιμοποιήσει. Ο στόχος αυτών των προσωποποιημένων θεραπειών επαναφέρει την υγεία και την ομορφιά στο δέρμα.

Οι τελευταίες ανακαλύψεις από τον κλάδο της ιατρικής συνδυάζονται με αρμονία με τα πρώτης ποιότητας ενεργά συστατικά αντικαθιστώντας τα προγενέστερα..

Μεγάλη σημασία δίνεται στη χρήση των ενεργών συστατικών σε υψηλές, ελεγμένες και αποδεδειγμένες συγκεντρώσεις και στην ανακάλυψη του συνδυασμού των ενεργών συστατικών, τέτοιου όπου το καθένα θα προάγει και θα συμπληρώνει την δράση των υπολοίπων

Green Peel Classic

Αναγέννηση και ανανέωση με απολέπιση

Αυτό είναι το “κλασικό” ανάμεσα στις θεραπείες απολέπισης GREEN PEEL®. Μετά από εμπεριστατωμένη αξιολόγηση, το μείγμα βοτάνων ενυδατώνει έντονα στο δέρμα. Η κυκλοφορία του αίματος αυξάνεται, βελτιώνεται η παροχή οξυγόνου, τροφής και αναζωογονείται η ανανέωση του δέρματος. Αυτό το φαινόμενο σταματάει μετά από δύο έως πέντε ημέρες, ανάλογα με την υφή του δέρματος με περισσότερο ή λιγότερο ισχυρή διαδικασία απολέπισης του δέρματος. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, το δέρμα πρέπει να αντιμετωπιστεί στο σπίτι με τα ειδικά dr med προϊόντα φροντίδας δέρματος Schrammek. Για να ολοκληρώσει το GREEN PEEL® Herbal Peeling Treatment Classic, ο αισθητικός εκτελεί θεραπεία αποθεραπείας μετά από πέντε ημέρες και θρέφει το δέρμα που είναι ιδιαίτερα δεκτικό με πολύτιμα συστατικά.

Η επιτυχία της αρχικής GREEN PEEL® Herbal Peeling Treatment Classic για δεκαετίες μιλάει από μόνη της. Είναι η λύση για διάφορα δερματικά προβλήματα στο πρόσωπο και στο σώμα.

Αυτά περιλαμβάνουν:

  • Μεγάλους πόρους, σμηγματορροϊκό δέρμα
  • Ακάθαρτο δέρμα, κύστεις σμήγματος
  • Ουλές
  • Το δέρμα που είναι επιρρεπές στον πρόωρο σχηματισμό ρυτίδων με χαραγμένο περίγραμμα προσώπου
  • Κατεστραμμένο δέρμα από τον ήλιο
  • Αντιγηραντική προφύλαξη
  • Περιπτώσεις υπερχρωματισμού
  • Ραβδώσεις
  • Χαλάρωση του δέρματος στο σώμα (κοιλιακό τοίχωμα, άνω χέρια, μηρούς)

Green Peel Energy

Το λάκτισμα ζωτικότητας και αναγέννησης

Αυτή η θεραπεία με φυσικά βότανα παρέχει αισθητή ενέργεια. Διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος και το μεταβολισμό και έτσι οδηγεί σε φυσική βελτίωση της υφής του δέρματος χωρίς κάποιο φαινόμενο απολέπισης. Το GREEN PEEL® Energy παρέχει στο δέρμα σας τη φυσική ενέργεια που χρειάζεται για την ανανέωση των κυττάρων. Βοηθάει στη μείωση των δερματικών εμφανίσεων που σχετίζονται με την ηλικία, καθώς και στις ακαθαρσίες, τις ουλές και τις διαταραχές της  χρωστικής ουσίας. Η επεξεργασία βελτιώνει εμφανώς την εμφάνιση του δέρματος και εναρμονίζει την επιφάνειά του. Λειτουργεί ιδανικά ως επαναλαμβανόμενη, εντατική περιποίηση  αρκετές φορές το χρόνο.

Green Peel Fresh Up

Το λάκτισμα φρεσκάδας. Χωρίς απολέπιση.

Με αυτή τη μέθοδο, δεν υπάρχει επίσης απολέπιση. Αντ ‘αυτού, το δέρμα διεγείρεται και ανανεώνεται με φυσικά βότανα. Η κυκλοφορία του αίματος διεγείρεται, οι πόροι είναι ανοιχτοί και το δέρμα είναι τώρα σε θέση να απορροφήσει βέλτιστα τα συστατικά της επακόλουθης περιποίησης του δέρματος. Η επιδερμίδα εμφανίζεται πιο φωτεινή και πιο φρέσκια. Το GREEN PEEL® Fresh Up ζωντανεύει τα κύτταρα και το δέρμα σας λάμπει με μια νέα φρεσκάδα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η θεραπεία αυτή είναι ο ιδανικός λύτης προβλημάτων για το κουρασμένο δέρμα χωρίς φρεσκάδα και χρησιμεύει ως αποτελεσματικός βοηθός για την πρόληψη της πρόωρης γήρανσης και της απώλειας ελαστικότητας – ακόμα κι αν το δέρμα σας δεν έχει αρχίσει ακόμη να δείχνει τα σημάδια της ηλικίας.

Milk Peel (Χημικό peeling) της Rejuvi

Milk Peel

Θεραπεία της Rejuvi που στοχεύει στην ανανέωση του δέρματος καθώς μέσω της απολέπισης φέρνει στην επιφάνεια τα υγιή κύτταρα. Η μέθοδος αυτή επιτυγχάνει άμεσα αποτελέσματα στην λείανση των ρυτίδων, την ανάπλαση ουλών και σημαδιών και την μείωση δυσχρωμιών.

Στην θεραπεία δε συμμετέχει κάποιο είδος μηχανήματος, καθώς το δέρμα διεγείρεται για μια πιο βαθιά, “ομοιόμορφη” φυσική απολέπιση, λειτουργία που εξασφαλίζει την ομαλή ανάπλαση της επιδερμίδας χωρίς πιθανότητα ανάπτυξης σημαδιών. Μετά την ολοκλήρωση της ανάπλασης, η επιδερμίδα γίνεται πιο ανθεκτική και το δέρμα αποκτά σφριγηλότητα και ομοιογένεια.

Το Milk peeling πραγματοποιείται τους χειμερινούς μήνες και μπορεί να εφαρμοστεί και στα ευαίσθητα δέρματα.

Συχνές ερωτήσεις

Ναί. Η θεραπεία GREEN PEEL® Herbal Peeling πραγματοποιείται σε περισσότερες από 50 χώρες, μεταξύ άλλων στη Νότια Αφρική όπου ο ήλιος λάμπει σχεδόν όλο το χρόνο. Μια θεραπεία GREEN PEEL® μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε εποχή. Ωστόσο, η εντατική ηλιοθεραπεία πρέπει αρχικά να αποφευχθεί μετά από μια θεραπεία GREEN PEEL® Classic, καθώς το αναζωογονημένο, νωπό δέρμα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο στο ηλιακό φως.

Υπάρχουν 3 μέθοδοι για το GREEN PEEL® Herbal Peeling: Fresh up, Energy και Classic. Κατά τη διάρκεια των τριών μεθόδων, τα βότανα GREEN PEEL® μασάζ στο δέρμα, ανάλογα με την πίεση του μασάζ και τη συνοχή του δέρματος, αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τσιμπήματα, αλλά χωρίς πόνο. Στο έπακρο το μασάζ με βότανα μπορεί να είναι λίγο άβολο. Η κύρια διαφορά μεταξύ της ισχυρότερης μεθόδου, του GREEN PEEL® Classic και των 2 πιο μαλακών μεθόδων είναι η πίεση και η διάρκεια του μασάζ. Αυτό δεν μπορεί να θεωρηθεί ως θεραπεία ευεξίας, αλλά είναι πολύ υποφερτό.

Όχι. Μπορείτε να το πείτε από το γεγονός ότι ο δερματικός σας θεραπευτής δεν φοράει γάντια κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Το φυτικό ξεφλούδισμα μας είναι καθαρά φυσικό και δεν περιλαμβάνει ούτε χημικές ουσίες ούτε λειαντικά σωματίδια.

Όχι. Η αντοχή του ξεφλούδισματος του δέρματος εξαρτάται από τις ατομικές συνθήκες. Ωστόσο, αυτό δεν επηρεάζει την επίδραση του GREEN PEEL® Herbal Peeling. Τα βότανα αρχίζουν πάντα μια διαδικασία ανανέωσης και αναγέννησης στο δέρμα.

Όχι, κάθε δέρμα είναι ατομικό. Πριν από τη θεραπεία, είναι δύσκολο να προβλεφθεί πόσο έντονη θα είναι η απολέπιση. Με τους περισσότερους πελάτες το δέρμα αρχίζει να ξεφλουδίζει την 3η ημέρα μετά τη θεραπεία. Την 5η ημέρα, μετά την υποχρεωτική αποθεραπεία ομορφιάς, η διαδικασία απολέπισης είναι ως επί το πλείστον ολοκληρωμένη. Εάν προτιμάτε να μην κυκλωφορείτε δημόσια κατά τη διαδικασία απολέπισης, θα πρέπει να προγραμματίσετε τη θεραπεία GREEN PEEL® Herbal Peeling  μια Τετάρτη, οπότε η διαδικασία ξεφλουδίσματος θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο. Η μετεπεξεργασία θα ακολουθήσει τη Δευτέρα και ο ελάχιστος χρόνος αναμονής (εάν υπάρχει) θα ελαχιστοποιηθεί.

Η αρχική μας GREEN PEEL® Herbal Peeling βασίζεται σε μια ιατρικά εκλεπτυσμένη και παγκοσμίως αποδεδειγμένη βιολογική μέθοδο, σε καθαρή φυσική βάση. Είναι ασφαλές και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με σχεδόν οποιοδήποτε τύπο δέρματος. Το GREEN PEEL® δεν χρειάζεται μηχανές και επιτυχώς επιλύει διάφορα προβλήματα δέρματος.

Το ξεφλούδισμα του φρούτου είναι ωστόσο ένα χημικό ξεφλούδισμα, το οποίο βασίζεται στο γάλα, το λεμόνι, το μήλο ή το κρασί-οξύ. Ένα ξεφλούδισμα οξέων φρούτων προτιμάται να γίνεται σε μήνες με χαμηλό ηλιακό φως, καθώς κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών πρέπει να δοθεί μεγάλη προσοχή στην έκθεση στον ήλιο. Αυτό το είδος ξεφλουδίσματος απαιτεί 8-10 συνεδρίες σε εβδομαδιαία χρονικά διαστήματα πριν εμφανιστούν ορατά αποτελέσματα.

Το micro needling είναι ένα σχετικά νέο εργαλείο για τη θεραπεία αισθητικών δερματικών προβλημάτων. Εδώ το δέρμα τραυματίζεται με πολλές μικρές βελόνες για να τονώσει την αυτο-αναγέννησή του. Επιπροσθέτως τα δραστικά συστατικά διαμολύνονται στο δέρμα. Ορισμένα δερματικά προβλήματα, όπως οι ουλές, οι ρυτίδες, τα ραγάδες μπορούν να βελτιωθούν με μικρές βελόνες.

Όχι. Μετά από μια θεραπεία με GREEN PEEL® το δέρμα είναι νέο και φρέσκο. Φυσικά αυτό το δέρμα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Με κάθε GREEN PEEL® το δέρμα σας γίνεται ισχυρότερο, πιο σφριγηλό και ανθεκτικό. Ο μεταβολισμός ενεργοποιείται, βελτιώνεται η μικροκυκλοφορία καθώς και η αλληλοσύνδεση των επιφανειών του δέρματος. Αυτό με τη σειρά του έχει ως αποτέλεσμα το δέρμα να λαμβάνει περισσότερο οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά. Οι ίνες συνδετικού ιστού (κολλαγόνες και ελαστικές ίνες) ενεργοποιούνται και τα μεταβολικά απόβλητα αποβάλλονται.

Το GREEN PEEL® Fresh Up (χωρίς το ξεφλούδισμα του δέρματος) είναι κατάλληλο για: διαταραχές του χρωματισμού, κουρασμένο, χλωμό δέρμα και γενική δυσαρέσκεια για την κατάσταση του δέρματος.
Το GREEN PEEL® Energy (χωρίς ή με το ξεφλούδισμα του δέρματος) είναι κατάλληλο για: παθήσεις του δέρματος που σχετίζονται με την ηλικία, ακαθαρσίες, ανοιχτό δέρμα, ουλές και διαταραχές χρώσης **.
Το GREEN PEEL® Classic είναι κατάλληλο για: δέρματα με μεγάλους πόρους, ακάθαρτο δέρμα, ουλές, πρόωρο σχηματισμό ρυτίδων, δέρμα που έχει υποστεί ηλιοφάνεια, υπερχρωματισμός **, ραγάδες και χαλάρωση του δέρματος του σώματος
** ** χρειάζονται πολλές θεραπείες και σε συνδυασμό με προϊόντα Mela White)

Πρίν | Μετά