Φροντίδα προσώπου

Καθαρισμός Προσώπου

Βαθύς Καθαρισμός

Βαθύς καθαρισμός προσώπου τι είναι; Και πόσο απαραίτητος είναι;

Ο καθαρισμός προσώπου είναι μια πολύτιμη φροντίδα της επιδερμίδας για καθαρό, ενυδατωμένο και λαμπερό δέρμα, ανθεκτικό στις εξωτερικές καιρικές συνθήκες και στην βιολογική γήρανση, ανεξάρτητα από τον τύπο δέρματος, το φύλο και την ηλικία.

Ο καθαρισμός προσώπου απαλλάσσει το δέρμα από την περίσσεια λιπαρότητα, απομακρύνει ευγενικά τα νεκρά κερατινοκύτταρα, αναζωογονεί και οξυγονώνει το δέρμα, προσφέρει τόνωση στους προσωπικούς μυς και επιδερμική σύσφιγξη στο περίγραμμα του προσώπου, δίνει λάμψη και καθαριότητα στην επιδερμίδα, μειώνει τα οιδήματα, τροφοδοτεί το δέρμα με τα απαραίτητα ενυδατικά στοιχεία, ενώ το προστατεύει από την εξωγενή περιβαλλοντική φωτογήρανση.

Δεν είναι απαραίτητο να ανήκετε στον λιπαρό τύπο δέρματος για να αναζητήσετε μια τόσο σημαντική περιποίηση για το δέρμα σας, όλα τα δέρματα χρειάζονται μια ανάσα καθαριότητας και λάμψης. Για να κατανοήσει κάποιος πόσο σημαντικό είναι να προσφέρετε στο δέρμα σας την φροντίδα του βαθύ καθαρισμού, ας δούμε κάποια στοιχεία φυσιολογίας του δέρματος.

Το δέρμα είναι ένα μεγάλο και σημαντικό όργανο που περικλείει και προστατεύει τα ζωτικά όργανα του ανθρώπου. Έρχεται σε άμεση επαφή με την εσωτερική κατάσταση υγείας του οργανισμού και τις συνθήκες του περιβάλλοντος που εκτίθεται καθημερινά. Η κατάσταση υγείας, η γενετική προδιάθεση, ο τρόπος ζωής, το στρες, η καθημερινή περιποίηση και οι εξωτερικές συνθήκες καθορίζουν την ποιότητα, την πρόωρη δημιουργία ρυτίδων και τις αντιδράσεις του. Πολύ συχνά γίνεται ευαίσθητο και αντιδραστικό, εμφανίζει κοκκινίλες, αφυδάτωση, ακμή, πανάδες, λιπαρότητα και χάνει την λάμψη του, χαλαρώνει. Η συστηματική και επιμελής φροντίδα διατηρεί την ελαστικότητα, φωτεινότητα, νεανικότητα και ανθεκτικότητα ενάντια στην γήρανση, τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις και την κυτταρική οξείδωση.

Το δέρμα είναι προστατευτικό όργανο, σας προστατεύει από μολύνσεις, ρύπους, χημικές ουσίες, όσο πιο ενυδατωμένο είναι, τόσο πιο δύσκολα εκτίθεται σε κίνδυνο.
Το δέρμα φέρει ορμονικούς υποδοχείς και συμμετέχει στην επικοινωνία: η αφή, η μυρωδιά και η όψη του διαμορφώνουν την εικόνα σας και τις αντιδράσεις των γύρω σας.
Το περιποιημένο και καθαρό δέρμα δεν έχει ηλικία, δείχνει πάντα όμορφο, λαμπερό και υγιές.

Εμείς στο κέντρο Αισθητικής L’esthetique έχουμε την καταλληλότερη περιποίηση προσώπου για την επιδερμίδα σας.

Ο σωστός Βαθύς Καθαρισμός προσώπου, δεν αφήνει σημάδια και κοκκινίλες στην επιδερμίδα. Στο L’esthetique, η εξαγωγή του σμήγματος γίνεται αποκλειστικά με τα δάκτυλα, χωρίς την χρήση «εργαλείων» όπως tire comedone κ.λπ., τα οποία ερεθίζουν την επιδερμίδα και μπορεί να την τραυματίσουν. Πάντα τηρούμε τους κανόνες υγιεινής (γάντια & γάζες μιας χρήσεως, βελόνες διάνοιξης μιας χρήσεως, ενδεδειγμένα αντισηπτικά δέρματος κ.λπ.).
Άμεσα η επιδερμίδα επανέρχεται στην αρχική της κατάσταση, χωρίς ερεθισμό και μαύρα στίγματα. Αν το δέρμα έχει ακμή, τότε θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να υποχωρήσει ο ερεθισμός. Μύθο αποτελεί η φήμη ότι μετά τον καθαρισμό ανοίγουν οι πόροι και μένουν για πάντα ανοικτοί και χρειάζονται επαναλαμβανόμενοι καθαρισμοί προσώπου.

Ο Βαθύς Καθαρισμός Προσώπου, αποτελεί απαραίτητη και βασική περιποίηση για όλους τους τύπους δέρματος, με διαφορετική συχνότητα για την κάθε επιδερμίδα.

Στο κέντρο Αισθητικής L’esthetique, θα σας προτείνουμε τον καταλληλότερο για την επιδερμίδα σας.

Στάδια περιποίησης

  • Απομάκρυνση μακιγιάζ
  • Τόνωση
  • Απολέπιση με ένζυμα
  • Εφαρμογή ειδικού ατμόλουτρου
  • Εξαγωγή σμήγματος (με τα δάκτυλα)
  • Αντισηψία του δέρματος με υψίσυχνα ρεύματα
  • Εφαρμογή καταπραϋντικής-ενυδατικής μάσκας
  • Κρέμα ρύθμισης των λειτουργειών του δέρματος
  • Αναπλαστική κρέμα με χρώμα και αντιηλιακή προστασία

Όπως κάθε σωστός καταναλωτής έτσι και εσείς πρέπει να κάνετε έρευνα αγοράς πριν εμπιστευθείτε το πρόσωπο σας σε κάποιον ειδικό. Και θα τονίσω τον όρο Ειδικό. Αισθητικός είναι αυτός που κατέχει αναγνωρισμένο πτυχίο Αισθητικής και Κοσμετολογίας από το Α.Τ.Ε.Ι. Αθήνας ή Θεσσαλονίκης πλέον ΠΑ.Δ.Α. και όχι αυτός ο οποίος έχει πτυχίο μανικιουρίστα ή κομμωτή ή ακόμη και δερματολόγου.

Καθαρισμός με υπερήχους

Ο βαθύς καθαρισμός προσώπου με υπέρηχους είναι μια αγωγή που βοηθάει την επιδερμίδα να διατηρείται υγιής και λαμπερή. Απευθύνεται σε κάθε τύπο δέρματος και πραγματοποιείται περιοδικά, όλο το χρόνο ανεξαρτήτου ηλιοφάνειας.

Νέα καθαριστική μορφή σμήγματος. Με υπερήχους βοηθάμε το δέρμα να αποβάλει τα επιφανειακά νεκρά κύτταρα και το σμήγμα .Η αγωγή αυτή είναι ανώδυνη και ταιριάζει σε ευαίσθητα δέρματα.

Λόγω της θεαματικής βαθιάς καθαριστικής δράσης τους, τα κύματα υπερήχων είναι σε θέση να βελτιώσουν την υφή του δέρματος και να αποκαταστήσουν μια νεανική λάμψη!

Η θεραπεία συνδυάζει την τεχνολογία της μικρο-δερμοαπόξεσης και των υπερήχων. Προσφέρει βαθύ καθαρισμό στο δέρμα καθώς απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και το σμήγμα από την επιφάνεια του δέρματος. Βοηθά αποτελεσματικά στην εξαγωγή του εγκλωβισμένου σμήγματος που φράζει τους πόρους του δέρματος.

Εξαιρετικά αποτελεσματική θεραπεία, σε δέρματα με λεκέδες, ουλές ακμής ή θαμπό – άτονο δέρμα λόγω ορμονικών διαταραχών. Με την βοήθεια των υπερήχων, ενισχύει την διείσδυση των δραστικών ουσιών των καλλυντικών που εφαρμόζονται σε κάθε περίπτωση. Κατάλληλη περιποίηση για κάθε τύπο δέρματος σε γυναίκες και άντρες για ένα δέρμα λαμπερό, φωτεινό, λείο, σφριγηλό και νεανικό.