Αδυνάτισμα

Αδυνάτισμα

Μηχανήματα αδυνατίσματος

Ηλεκτροθεραπεία

iliktrotherapia swmatos

Ο ρόλος στην αισθητική

Το φαραδικό ρεύμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες θεραπείες προσώπου, αλλά και σε διάφορα μέρη του σώματος. Με τη χρήση του φαραδικού ρεύματος επιτυγχάνεται τόνωση των μυών, βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος, αύξηση της ενεργητικότητας των αδένων, αύξηση του μεταβολισμού των κυττάρων.

Αντενδείξεις

Η χρήση του φαραδικού ρεύματος αντενδείκνυται σε περιπτώσεις που προκαλεί πόνο, έντονη ενόχληση,  αν υπάρχουν πολλά χρυσά δόντια, αν το άτομο έχει ιστορικό υψηλής πίεσης, αν υπάρχουν σπασμένες τρίχες ή εμφανής ασυνέχεια του δέρματος.

Διενέργεια

Η μέθοδος διενεργείται μέσω ηλεκτρικής συσκευής, που διαθέτει δύο ηλεκτρόδια. Τα ηλεκτρόδια αυτά κατάλληλα επενδυμένα και εμποτισμένα, ώστε να δημιουργείται σωστή επαφή και να μην απαιτείται μεγάλης έντασης ρεύμα, καταλήγουν στο σώμα του ατόμου σε διαφορετικό σημείο το καθένα. Ο επιτρεπόμενος χρόνος εφαρμογής δεν πρέπει να ξεπερνά τα 45 λεπτά.

Ο μηχανισμός δράσης αυτού του είδους ρευμάτων στην καταπολέμηση της παχυσαρκίας είναι η σταδιακή αποδόμηση του λιπώδους ιστού, μέσω τοπικής παθητικής άσκησης των μυών της περιοχής.

Οι υπάρχουσες έρευνες αποδεικνύουν τις θεραπευτικές δυνατότητες του φαραδικού ρεύματος. Πιο συγκεκριμένα, ο Bailey το 1976, απέδειξε ότι η χρήση ενός μηχανήματος ηλεκτροθεραπείας που χρησιμοποιούσε φαραδικό ρεύμα, μπορούσε να προκαλέσει στατιστικά σημαντική μείωση του σωματικού βάρους μετά από μόλις 8 εβδομάδες θεραπείας.

Η μείωση του σωματικού βάρους έφτανε τα 8,5 κιλά κατά μέσο όρο. Επιπλέον κλινικές μελέτες σε ανθρώπους, απέδειξαν αργότερα ότι η εφαρμογή ενός προγράμματος ηλεκτροθεραπείας με εναλλασσόμενο ρεύμα, μπορεί να βελτιώσει σημαντικά τη σωματική κατάσταση και αντοχή σε άτομα που πάσχουν από περιφερικές αγγειοπάθειες, που έχουν ακινητοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω κάποιου σοβαρού ατυχήματος, ή που είναι παραπληγικοί.

Η αρχική μυϊκή ενδυνάμωση που μπορεί να επιτευχθεί αρχικά με τη χρήση μεθόδων ηλεκτροθεραπείας, επιτρέπει τη σταδιακή αύξηση της σωματικής δραστηριότητας των ασθενών και άρα την έμμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων παχυσαρκίας.

Υπέρηχοι

YPERYXOI SWMA Ν

Μία νέα επαναστατική θεραπεία σώματος, με στόχο να βάλουμε οριστικά τέλος στο τοπικό πάχος και στην κυτταρίτιδα.

Η θεραπεία χρησιμοποιεί υπερήχους και υγροποιεί το παγιδευμένο λίπος που στη συνέχεια απομακρύνεται με το λεμφικό σύστημα, μέσω ενός φυσικού φαινόμενου, γνωστού ως σπηλαίωση. Μέσω της δράσης των υπερήχων δημιουργούνται μικρές φυσαλίδες αέρα μέσα στα λιποκύτταρα, οι οποίες συνενώνονται και σπάζουν, προκαλώντας λύση του λιποκυττάρου. Το περιεχόμενο των λιποκυττάρων στη συνέχεια παροχετεύεται με τη λεμφική κυκλοφορία.

Ραδιοσυχνότητες (Radio Frequency)

RF SWMA 1 Ν

Η θεραπεία με την μέθοδο της ραδιοσυχνότητας είναι από τις καινούργιες μεθόδους αντιμετωπίσεως την γήρανσης και της σύσφιξης. Όσα ακούγονται για την θεραπεία είναι πραγματικότητα γιατί η ραδιοσυχνότητα διεγείρει φυσικά το δέρμα να παράγει από μόνο του κολλαγόνο και ελαστίνη ανακτώντας έτσι την χαμένη του σφριγηλότητα και λάμψη. Η ραδιοσυχνότητα έχει την ικανότητα τα περάσει στα κάτω στρώματα της επιδερμίδας και να ξυπνήσει τους ινοβλάστες ώστε να αρχίσουν να λειτουργούν με την συχνότητα ενός νεανικού δέρματος. Είναι θεραπεία που μπορείτε να την πραγματοποιήσετε και τους καλοκαιρινούς μήνες γιατί δεν προκαλεί φωτοευαισθησία και δεν επηρεάζεται από τον τύπο δέρματος. Εφαρμόζεται στο πρόσωπο και στο σώμα με την ίδια αποτελεσματικότητα. Όλα τα σημεία του σώματος που έχουν χάσει την πυκνότητα τους με την ραδιοσυχνότητα επανέρχονται άμεσα με λίγες επισκέψεις στην αισθητικό σας. Σαν αίσθηση το μόνο που καταλαβαίνετε είναι μια θερμότητα η οποία δεν είναι επικίνδυνη, δεν δημιουργεί κοκκίνισμα ή κάτι άλλο που να σας υποχρεώνει να παραμείνετε σπίτι. Θεωρείτε lifting χωρίς νυστέρι και τα αποτελέσματα του είναι άμεσα από την πρώτη θεραπεία. Έχει αντενδείξεις την εγκυμοσύνη, καρδιοπαθείς, περιστατικά από εγκεφαλικό, και ανθρώπους που έχουν κάνει χημειοθεραπείες.

Είναι από τις  θεραπείες που όσα ακούγονται είναι πραγματικότητα.

Ενδοδερμία

ENDODERMIA 2 Ν

Η ενδοδερμία είναι μια σύγχρονη, αποτελεσματική, μη επεμβατική τεχνική λιπογλυπτικής σώματος με γρήγορα και εμφανή αποτελέσματα. 

Η θεραπεία που συνδυάζει το μηχανικό μασάζ και την ελεγχόμενη αναρρόφηση με ένα μοναδικό τρόπο. Ενισχύει τη λεμφική και αγγειακή αποσυμφόρηση, τη συρρίκνωση λιποκυττάρων, με αποτέλεσμα τη μείωση πόντων, τη σύσφιξη του σώματος και τη λείανση της κυτταρίτιδας.

Τεχνολογία

Η κεφαλή της ΕΝΔΟΔΕΡΜΙΑΣ περιλαμβάνει δύο ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενους κυλίνδρους που προκαλούν συμπίεση και ελεγχόμενη αναρρόφηση, κάνοντας μηχανικό μασάζ. Η κίνηση αυτή δημιουργεί μία συμμετρική πτυχή στο δέρμα, η οποία επιτρέπει την εν τω βάθει δραστηριοποίηση και κινητοποίηση του ιστού.

Tο φλεβικό και λεμφικό σύστημα κινητοποιείται με σκοπό την αποβολή των τοξινών. Οι κατακρατήσεις παροχετεύονται και αποβάλλονται μέσω της λέμφου, ενώ η δράση της θεραπείας σπάει τη συνοχή των λιποκυττάρων ώστε να μειώνεται ο όγκος τους.

Οι λιπώδεις περίσσειες να απομακρύνονται ενώ γίνεται ανακατανομή του λίπους. Παράλληλα διεγείρονται οι ινοβλάστες με αποτέλεσμα την αύξηση του κολλαγόνου και την παραγωγή ελαστίνης με αποτέλεσμα τη λείανση της επιδερμίδας κι έναν πιο υγιή δερματικό τόνο.

Αποτελέσματα

Συνδυάζει εξαιρετικά αποτελέσματα με την αίσθηση ενός χαλαρωτικού και αναζωογονητικού μασάζ. 

  • Μείωση της κυτταρίτιδας και καταπολέμηση της όψης “φλοιού πορτοκαλιού”.
  • Επαναφορά της ελαστικότητας και της σφριγηλότητας του δέρματος.
  • Σμίλευση και λιπογλυπτική του σώματος.
  • Ενίσχυση της μικροκυκλοφορίας και αποσυμφόρηση του συνδετικού ιστού.
  • Μείωση πόντων και σμίκρυνση λιποκυττάρων.
  • Οξυγόνωση και τόνωση λεμφικού.

Πρίν | Μετά