Αντιγήρανση

Peels

fysiko-peeling

Green Peel Classic

Αναγέννηση και ανανέωση με απολέπιση

Αυτό είναι το “κλασικό” ανάμεσα στις θεραπείες απολέπισης GREEN PEEL®. Μετά από εμπεριστατωμένη αξιολόγηση, το μείγμα βοτάνων ενυδατώνει έντονα το δέρμα. Η κυκλοφορία του αίματος αυξάνεται, βελτιώνεται η παροχή οξυγόνου, τροφής και αναζωογονείται η ανανέωση του δέρματος. Αυτό το φαινόμενο σταματάει μετά από δύο έως πέντε ημέρες, ανάλογα με την υφή του δέρματος με περισσότερο ή λιγότερο ισχυρή διαδικασία απολέπισης του δέρματος. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, το δέρμα πρέπει να αντιμετωπιστεί στο σπίτι με τα ειδικά dr med προϊόντα φροντίδας δέρματος Schrammek. Για να ολοκληρώσει το GREEN PEEL® Herbal Peeling Treatment Classic, ο αισθητικός εκτελεί θεραπεία αποθεραπείας μετά από πέντε ημέρες και θρέφει το δέρμα που είναι ιδιαίτερα δεκτικό με πολύτιμα συστατικά.

Η επιτυχία της αρχικής GREEN PEEL® Herbal Peeling Treatment Classic για δεκαετίες μιλάει από μόνη της. Είναι η λύση για διάφορα δερματικά προβλήματα στο πρόσωπο και στο σώμα.

Αυτά περιλαμβάνουν:

  • Μεγάλους πόρους, σμηγματορροϊκό δέρμα
  • Ακάθαρτο δέρμα, κύστεις σμήγματος
  • Ουλές
  • Το δέρμα που είναι επιρρεπές στον πρόωρο σχηματισμό ρυτίδων με χαραγμένο περίγραμμα προσώπου
  • Κατεστραμμένο δέρμα από τον ήλιο
  • Αντιγηραντική προφύλαξη
  • Περιπτώσεις υπερχρωματισμού
  • Ραβδώσεις
  • Χαλάρωση του δέρματος στο σώμα (κοιλιακό τοίχωμα, άνω χέρια, μηρούς)

Green Peel Energy

Το λάκτισμα ζωτικότητας και αναγέννησης

Αυτή η θεραπεία με φυσικά βότανα παρέχει αισθητή ενέργεια. Διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος και το μεταβολισμό και έτσι οδηγεί σε φυσική βελτίωση της υφής του δέρματος χωρίς κάποιο φαινόμενο απολέπισης. Το GREEN PEEL® Energy παρέχει στο δέρμα σας τη φυσική ενέργεια που χρειάζεται για την ανανέωση των κυττάρων. Βοηθάει στη μείωση των δερματικών εμφανίσεων που σχετίζονται με την ηλικία, καθώς και στις ακαθαρσίες, τις ουλές και τις διαταραχές της  χρωστικής ουσίας. Η επεξεργασία βελτιώνει εμφανώς την εμφάνιση του δέρματος και εναρμονίζει την επιφάνειά του. Λειτουργεί ιδανικά ως επαναλαμβανόμενη εντατική περιποίηση αρκετές φορές το χρόνο.

Milk Peel (Χημικό peeling) της Rejuvi

Milk Peel

Θεραπεία της Rejuvi που στοχεύει στην ανανέωση του δέρματος καθώς μέσω της απολέπισης φέρνει στην επιφάνεια τα υγιή κύτταρα. Η μέθοδος αυτή επιτυγχάνει άμεσα αποτελέσματα στην λείανση των ρυτίδων, την ανάπλαση ουλών και σημαδιών και την μείωση δυσχρωμιών.

Στην θεραπεία δε συμμετέχει κάποιο είδος μηχανήματος, καθώς το δέρμα διεγείρεται για μια πιο βαθιά, “ομοιόμορφη” φυσική απολέπιση, λειτουργία που εξασφαλίζει την ομαλή ανάπλαση της επιδερμίδας χωρίς πιθανότητα ανάπτυξης σημαδιών. Μετά την ολοκλήρωση της ανάπλασης, η επιδερμίδα γίνεται πιο ανθεκτική και το δέρμα αποκτά σφριγηλότητα και ομοιογένεια.

Το Milk peeling πραγματοποιείται τους χειμερινούς μήνες και μπορεί να εφαρμοστεί και στα ευαίσθητα δέρματα.

Flash Lifting

Η θεραπεία Flash Lifting της Rejuvi αποτελεί μια θεραπεία σύσφιξης και ανάπλασης . Για άλλη μια φορά τα AHA της Rejuvi εντάσσονται για την καλύτερη διέγερση της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης. Οι ελεύθερες ρίζες είναι υπεύθυνες για τη γήρανση του δέρματος και για το λόγο αυτό η θεραπεία στοχεύει στην καταπολέμησή τους. Χάρη στο πλήθος συσφικτικών και αναπλαστικών συμπλεγμάτων που εμπεριέχονται στα προϊόντα που συμμετέχουν, το περίγραμμα του προσώπου αποκτά σφριγηλότητα, οι ρυτίδες λειαίνουν και η επιδερμίδα φωτίζεται.Το αποτέλεσμα είναι άμεσο και θεαματικό, η επιδερμίδα φαίνεται πιο νεανική και σφριγηλή.