Φροντίδα προσώπου

Υπέρηχοι

Εξειδικευμένη θεραπεία σύσφιξης – αντιγήρανσης    

Η θεραπεία των υπερήχων ενεργοποιεί τους ινοβλάστες να παράγουν νέο κολλαγόνο με ασφαλή τρόπο.

Πως λειτουργεί;

Οι υπέρηχοι διοχετεύουν εστιασμένη ενέργεια στους μαλακούς ιστούς κάτω από την επιφάνεια του δέρματος. Διαπερνώντας τα εξωτερικά στρώματα του δέρματος στοχεύουν στους ιστούς που βρίσκονται βαθύτερα.

Η ενέργεια των υπερήχων περνά με ακρίβεια στα βαθύτερα στρώματα του συνδετικού ιστού και των μυϊκών στιβάδων της επιδερμίδας, στο γνωστό SMAS (Superficial Muscular Aponeurotic System).
Εκεί, δημιουργώντας ήπια θερμότητα διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ενισχύει τα θεμέλια του δέρματος. Λειτουργούν δηλαδή από μέσα προς τα έξω προκειμένου να ανορθώσει και να συσφίξει το δέρμα.
H θεραπεία εστιάζει επιλεκτικά και με απόλυτη ακρίβεια στις προβληματικές περιοχές σε πολλαπλά επίπεδα, επιτυγχάνοντας ένα 3D (τρισδιάστατο) φυσικό και σταδιακό «χτίσιμο» του προσώπου (περίγραμμα, λαιμό, μάτια).

Τι επιτυγχάνει;

Τα ζυγωματικά ανορθώνονται, το περίγραμμα του προσώπου αναδιαμορφώνεται, ο λαιμός και το ντεκολτέ αποκτούν νεανική όψη και το βλέμμα «ανοίγει». Αποτελεί επίσης μια πολύ καλή μέθοδο για τη διόρθωση των ρυτίδων στο άνω χείλος.