Φυσικό face lift.. Μάθε όλα τα μυστικά που δεν σου είπε ποτέ κανείς!Πόσες φορές δεν έχετε σκεφτεί.. πως θα είμαι όταν μεγαλώσω; Θα κάνω ρυτίδες, θα χαλαρώσει το δέρμα μου όπως της μαμάς μου; Έχεις δίκιο να τα σκέφτεσαι όλα αυτά.. Γι’ αυτό σε αυτό το άρθρο θα μάθεις όλα τα μυστικά.


Φυσικά και παίζει μεγάλο ρόλο το DNA που κληρονομήσατε από τους γονείς σας, αλλά μη μένετε μόνο σε αυτό, σε τεράστιο ποσοστό επηρεάζετε το μέλλον του δέρματός σας από τον τρόπο που του συμπεριφέρεστε και πόσο σωστά το φροντίζετε. Να σας πω και κάτι που δεν ξέρετε.. το δέρμα έχει μνήμη, και πιστέψτε με, αν το φροντίζετε με αγάπη όταν έρθει η ώρα δεν θα σας προδώσει ποτέ.


Πρόληψη

The most important

Η πρόληψη είναι το πιο σημαντικό σημείο που πρέπει να εστιάσετε, αυτό σημαίνει πως από την παιδική σας κιόλας ηλικία είναι απαραίτητη η χρήση αντηλιακού, διότι ο ήλιος θεωρείτε ο No 1 λόγος πρόωρης γήρανσης, ένας ακόμη παράγοντας που πρέπει να προσέξετε είναι η καλή ενυδάτωση του προσώπου σας και πρώτο βήμα είναι το κατάλληλο καθαριστικό/ντεμακιγιάζ, που ταιριάζει στη δική σας επιδερμίδα, πολύ συχνά κάνετε το λάθος να χρησιμοποιείτε προϊόντα που σας σύστησε κάποια φίλη σας, αυτό δεν είναι σωστό γιατί ο καθένας έχει την δική του προσωπική ανάγκη, και ότι είναι εξαιρετικό για τη φίλη σας, για εσάς μπορεί να είναι καταστροφικό. Τέλος η καθημερινή ρουτίνα φροντίδας της επιδερμίδας σας, θα σας κάνει να μοιάζετε όμορφη και λαμπερή, όχι μόνο τώρα αλλά και στο μακρύ μέλλον.

extra tip: Φροντίστε τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε να είναι κατάλληλα για τις δικές σας ανάγκες, διότι σε αντίθετη περίπτωση δεν θα μπορέσετε να δείτε διαφορά ούτε τώρα ούτε στο μέλλον. Αυτό θα το πετύχετε μόνο αν την πρόταση αυτών την αναθέσετε στην αισθητικό σας γιατί είναι η μόνη που γνωρίζει καλά το δέρμα σας καθώς επίσης και την σύσταση των κατάλληλων προϊόντων για εσάς.


Μυστικά

Face lift στο σπίτι

Είναι γνωστές σε όλους σας αρκετές τεχνικές face lift που χρησιμοποιούμε οι επαγγελματίες ομορφιάς, γνωρίζετε όμως πως και εσείς στο σπίτι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιες από αυτές για φυσικό face lift; Ένα μυστικό που γνωρίζουν καλά τα μεγαλύτερα σαλόνια ομορφιάς είναι πως ότι προϊόν χρησιμοποιείτε στο δέρμα σας πρέπει να το εφαρμόζετε με ανοδικές κινήσεις ακολουθώντας τη φορά των μυών, ποτέ προς τα κάτω, αυτό βοηθά στο να πηγαίνετε κόντρα στη βαρύτητα και ότι έχει καθοδική τάση εσείς να το τραβάτε προς τα πάνω. Τον τελευταίο καιρό έχουν κυκλοφορήσει στην αγορά και διάφορα τέτοιου είδους γκατζετάκια σε μορφή ρόλερ ή πέτρας με κυλότητες καθώς επίσης και τα κλασικά γάντια από καουτσούκ που πέρα από ανόρθωση κάνουν και εξαιρετική υπεραιμία. Ακόμα όμως και με τα χέρια αρκούν 5΄ ανορθωτικό μασάζ την ημέρα ώστε να νικήσετε τη βαρύτητα.


Το άγγιγμα του ειδικού

Ότι πιο booster μόνο για σένα

Όπως είπαμε η καθημερινή φροντίδα στο σπίτι βοηθά σε μεγάλο βαθμό στην πρόληψη της γήρανσης. Στα χέρια όμως των ειδικών ομορφιάς θα βρείτε booster θεραπείες που αποτελούνται από ενεργά συστατικά και εξειδικευμένες τεχνικές που κάνουν θαύματα από την πρώτη κιόλας στιγμή. Στο LESTHETIQUE θα βρείτε μία γκάμα από τα booster lift της Biologique Recherche που θα αφήσουν ευχαριστημένο κάθε τύπο επιδερμίδας, ότι επίπεδο ανόρθωσης και αν έχει ανάγκη. Προσαρμοσμένα σε κάθε μία από εσάς ξεχωριστά θα μπορούσαμε να τα χαρακτηρίσουμε Haute Couture θεραπείες.