Περιποίηση άκρων

Περιποίηση άκρων

NYXIA

Τα περιποιημένα χέρια αποτελούν ένα αισθησιακό και αποκλειστικά θηλυκό κομμάτι της γυναικείας παρουσίας και η φροντίδα τους είναι απαραίτητη μιας και τα γυναικεία χέρια ταλαιπωρούνται με ποικίλους τρόπους είτε μέσα στο σπίτι είτε έξω από αυτό.

Η περιποίηση των χεριών φαίνεται απλή διαδικασία και ευχάριστη. Όσο απλή όμως και αν φαίνεται, είναι εξίσου σημαντική και εγκυμονεί κινδύνους αν δεν πραγματοποιείται με τους απαραίτητους κανόνες υγιεινής και ασφαλείας από τις διάφορες μεταδιδόμενες ασθένειες. Στο L’esthetique τηρούμε με απόλυτη ευσυνειδησία τους κανόνες υγιεινής και αποστείρωσης, γι ’αυτό τον λόγο στην παροχή του πεντικιούρ το κάθε περιστατικό έχει την δική του προσωπική λίμα, η οποία δίνεται την πρώτη φορά και στη συνέχεια αποθηκεύεται στο αρχείο μας με το ονοματεπώνυμο του.

Διαδικασία αποστείρωση των εργαλείων μας

  1. Καθαρίζουμε τα εργαλεία μας με νερό, σαπούνι και βουρτσάκι σχολαστικά, μέχρι που να μην υπάρχουν εμφανή σημάδια από υπολείμματα εργασίας.
  2. Τα εμποτίζουμε για 20΄ σε ειδικό σκεύασμα υγρής αποστείρωσης της φαρμακευτικής εταιρίας ECOLAB. 
  3. Στεγνώνουμε τα εργαλεία μας με χαρτοπετσέτα ή καθαρή πετσέτα. 
  4. Τοποθετούμε τα εργαλεία σε συσκευή ξηρής. αποστείρωσης για 35΄.
  5. Αφού αποστειρωθούν αποθηκεύονται και είναι έτοιμα για χρήση.

Υπηρεσίες των άκρων

  • Μανικιούρ
  • Πεντικιούρ 
  • Ποδολογία
  • Ημιμόνιμο μανικιούρ-πεντικιούρ 
  • Ονυχοπλαστική (gel-ακρυλικό)

Είναι η εφαρμογή τεχνητών νυχιών πάνω στα φυσικά νύχια. Οπτικά δε διαφέρουν από τα φυσικά, αλλά δίνουν χαρακτήρα και αποτελούν μια πιο ελκυστική εκδοχή των φυσικών νυχιών.

Τα τεχνητά νύχια κατασκευάζονται από συνθετική ύλη, με επένδυση από μετάξι, ακρυλικό ή gel. Η φροντίδα των νυχιών είναι ένα βασικό κομμάτι της θηλυκής περιποίησης και καλλωπισμού.

Τα τελευταία χρόνια, η ονυχοπλαστική εξελίσσεται συνεχώς, η περιποίηση άκρων αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της σύγχρονης γυναικείας εμφάνισης, η περιποίηση εμπλουτίζεται με νέες τεχνικές και υλικά για να συμβαδίζει με τις τάσεις της σύγχρονης μόδας.